2:44 PM
Свято Першого дзвоника

Наш спільний дім — єдина Україна,
Сьогодні всіх дітей скликає на урок.
Щаслива буде хай кожнісінька дитина
І впевнено в науку робить крок!

 

Перший дзвоник – свято зустрічі зі школою, зі своїми вчителями та однокласниками. Вчителі та учні незалежної держави України виходять сьогодні на ниву знань, щоб підкорювати нові вершини науки, яка так потрібна кожному у житті. Сьогодні учні та вчителі Рівненської загальноосвітньої школи №24 відкрили першу сторінку шкільного життя для нових мешканців Країни Знань – першокласників.

 

 

Шкільна родина прийняла у свої обійми першокласників, таких красивих, радісних і схвильованих. Директор школи Галина Петрівна Цюцюра привітала усіх присутніх, побажала віри у власні сили, наполегливості у досягненні поставлених цілей та мирного неба.  Класний керівник 1-А класу Блащук Наталя Казимирівна виступили з привітальним словом, побажала наснаги, успіху у шкільному житті. Шкільний ансамбль під керівництвом вчителя музичного мистецтва Гордійчук Ніни Василівни подарував музичні вітання усім школярам, вчителям, батькам та гостям свята.

Одинадцятикласники передали естафету навчання своїм молодшим друзям та побажали відкривати з радістю для себе шкільні двері, адже саме вони є також повноправними жителями країни знань.

 Виховні години перших класів були присвячені  історії школи, вони відвідали шкільний музей, дізналися багато цікавих фактів з життя рідної школи. Виховна година 7-8 класів відбувалася за участю членів батальону «Айдар» Олександра Володимировича Андріяшева та Михайла Борисовича Попова, які були учасниками боїв у Луганську та під Маріуполем.

 

Наш спільний дім — велика Україна,
Сьогодні всіх дітей скликає на урок.
Щаслива буде хай кожнісінька дитина
І впевнено в науку робить крок!

 

 

Переглядів: 710 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: