3:22 PM
Завершення роботи пришкільного табору «Дивограйлик». Чотирнадцятий день.

16 червня 2016 року завершив свою роботу пришкільний табір «Дивограйлик». Швидко промайнув час і ось святкова лінійка закликала всіх на закриття пришкільної  табірної зміни. З побажанням змістовного відпочинку та початком літніх канікул до дітей звернулась начальник табору Стовба В.Ф.

Під час лінійки педагог-організатор табору Талімончук Л.В. підсумувала виховну діяльність вихованців.

Школярі мали змогу цього дня погратися у фінансову гру за сприяння представників "Приватбанку", які ознайомили діток з тими способами, якими можна ефективно розпоряджатися коштами, та провели різноманітні естафети.

З нагоди закриття пришкільної зміни діти разом з вихователями підготували концертну програму. Пісні та колективні танці, які учні вивчили під час перебування у таборі, заряджали енергією та позитивом. Учасники концерту дивували гостей  своїми талантами і оригінальністю.

На завершення  діти отримали грамоти за участь  у різних заходах та діяльності табору.

Фінальним акордом став патріотичний флешмоб "Free Ukraine - 25".

Під час табірної зміни проводилися різноманітні цікаві конкурси, та змагання. Також було організовано походи та екскурсії.  Кухарі готували для дітлахів смачні страви.

Перебування у таборі  принесло  дітям неповторні відчуття,  враження від  нових місць та  участі у різноманітних заходах, що допомагало розкривати творчі здібності та виявити таланти. Наші вихованці були задоволені і водночас засмучені тим, що час перебування у таборі так швидко добіг кінця.

Попереду ще веселі літні канікули, які допоможуть нашим вихованцям набратися нових сил та вражень!

 

 

Переглядів: 791 | Додав: ytlv2506 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: