В англомовному загоні життя вирує та виграє  веселими дитячими посмішками. Вихованці відвідали драматичний театр, де переглянули виставу "Солом'яний бичок". Діти активно обговорювали головних персонажів та висловлювали своє ставлення до них, вдосконалюючи свої лексичні навички.

Вихованці англомовного загону  удосконалювали свої знання з теми « Summer holidays», працюючи у змінних парах. Діти мали можливість  висловити свою думку і вислухати товаришів. Вони почували себе впевнено та вільно.

... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: ytlv2506 | Дата: 2016-06-07 | Коментарі (0)

Нині інтернетні ігри обмежують дітей у спілкуванні та перешкоджають відвіданню закладів високого мистецтва - театрів. Як приємно та цікаво переглянути  живу гру акторів на сцені під супровід оркестру. Заворожуючою  і чарівною була вистава "Солом'яний бичок" у драматичному театрі, яку мали змогу переглянути вихованці нашого табору. Діти повернулися під позитивними враженнями від модернізованої вистави. "Відпочили душею і тілом" - говорять як діти, так і педагоги.

А після смачного  обіду до стін школи завітала представник фонду "Щаслива лапа" з виступом про безпритульних тварин, про видову різноманітність собачок та кішок. Учні отримали велику кількість інформації та мали змогу висловити власні думки та припущення. А  наприкінці  виступу учні отримали пам'ятки, як допомогти безпритульним тваринам,  та запрошення відвідати пр ... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: ytlv2506 | Дата: 2016-06-07 | Коментарі (0)