4:13 PM
Дружба-назавжди! Чотирнадцятий день у англомовному загоні

Як швидко промайнув час!

І ось святкова лінійка закликала всіх на закриття пришкільної  табірної зміни. З побажанням змістовного відпочинку та початком літніх канікул до дітей звернулась начальник табору Стовба В.Ф. Під час лінійки педагог-організатор табору Талімончук Л.В. підсумувала виховну діяльність школярів та відзначила роботу англомовного загону, що здобув ІІІ місце у міському конкурсі "Барви літа". 

Під час табірної зміни проводилися різноманітні цікаві квести та змагання. Також було організовано походи та екскурсії. Школярі щоденно практикувалися розмовляти, читати, писати, захищати проекти, співатити англійською. Окрім педагогів школи, з дітьми активно працювали волонтери - студенти РДГУ.  

Активними вихованці були і під час  фінансової гри за сприяння представників "Приватбанку", які ознайомили діток з тими способами, якими можна ефективно розпоряджатися коштами, та провели різноманітні естафети.

З нагоди закриття пришкільної зміни діти разом з вихователями підготували концертну програму. Школярі англомовного загону співали пісні та запалююче танцювали. А особливо присутнім запам'яталася  постановка казки «Goldilocks and the three Bears», яка здобула ІІІ місце на міському фестивалі-конкурсі інсценівок англійською мовою “Fairy tales”. 

Бажаємо нашим вихованцям яскравих канікул, наповнених позитивом!

 

Переглядів: 770 | Додав: ytlv2506 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: