2:15 PM
Зустріч з волонтерами фонду "Дар" та акція "Солодощі для бійців АТО на Святого Миколая"

14 грудня 2015 року у Рівненській ЗОШ №24 відбулася зустріч з волонтерами міського фонду «Дар». На зустрічі були присутні  Дар'я Лейдер, Олександр Лейдер, Алла Семенюк, Юлія Галабурда і Артем Антончук.

 

Волонтери розповіли про основні напрямки своєї роботи, рівнян, що віддають увесь свій вільний час роботі у фонді, бійців, яким допомагають, проблеми та плани щодо того, яким чином можна привітати захисників зі Святим Миколаєм та новорічними святами. Олександр Лейдер розповів про військову службу, адже йому довелося побувати у "найгарячіших" містах АТО, а саме у м. Дебальцево та під Савур – могилою.

 

На згадку про зустріч Олександр подарував шкільному музею сухий пайок українських військових та гільзи від патронів, снарядів. В свою чергу, представники учнівського самоврядування ЗОШ №24 передали гостям солодощі, печиво, малюнки, 86 ляльок-мотанок, які виготовили учні 5-8 класів під керівництвом вчителя трудового навчання Шарабури О.Г. , аби за підтримки волонтерів привітати наших бійців.

Учні 3-А класу разом з класним керівником Голяр А.В. подарували гостям запальний флешмоб та вірші про нашу Батьківщину. Усі присутні були зворушені молитвою за Україну, яка прозвучала наприкінці зустрічі. Волонтери не приховувуючи сліз, подякували учням, класному керівнику та учительському колективу за те, що вони виховують та плекають справжніх патріотів своєї рідної землі.

 

 

Переглядів: 592 | Додав: Філософ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: