3:32 PM
Зустріч з Шикулою Ростиславом Ростиславовичем

                         Життя стрімголов мчить вперед, не лишаючи часу, аби зважити усі можливі варіанти подальшого розвитку подій. У таких випадках доводить швидко приймати рішення, які можливо врятують життя того, хто поруч з тобою стискає у руках автомат. Сни транслюють картини побаченого та пережитого там, за межами нинішнього спокійного, мирного життя. Нічого не забувається, ніхто не зникає з життя . Війна чіпко тримає у своїх обіймах. Проте він крокує далі з гордо піднятою головою, вірить у майбутнє нашої Батьківщини і знає, що ми – єдині і незалежні.

ь

 

                              Ці слова описують Шикулу Ростислава Ростиславовича - випускника Рівненської ЗОШ №24, доцента кафедри біології Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім.акад. Дем’янчука, старшого кулеметника БТР НГУ.

 

Його жага до відкриттів та життя нестримна, сповнена віри та натхнення, жодні труднощі не зупиняють його. Він є прикладом для нашого підростаючого покоління, які творитимуть історію незалежної України.

                          13 жовтня 2016 року напередодні свята Захисника України Ростислав Ростиславович завітав до Рівненської ЗОШ №24, випускником якої був у 1989 році. Зустріч відбувалася у шкільному музеї з учнями 7-А класу на чолі з класним керівником Мельник Наталією Михайлівною.

               Ростислав Ростиславович розповів про перебування у зоні АТО у складі Національної гвардії, продемонстрував особисті речі, які є невід’ємною частиною щоденного життя військовослужбовця ЗСУ.

  

Учні також переглянули уривок документального фільму «47 днів перемир’я», який зафільмував Ростислав Ростиславович під час перебування в АТО.На завершення зустрічі Ростислав Ростилавович залишив подяку вчителям та педагогу-організатору за організовану зустріч.

  

Учні подякували Ростиславу Ростиславовичу  за розповідь та привітали зі святом Захисника України.

Переглядів: 464 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: