6:09 PM
Зустріч з представниками міського благодійного фонду «РУЄВИТ»

13 жовтня 2015 року  у Рівненській ЗОШ №24 відбулася зустріч з представниками міського благодійного фонду «РУЄВИТ», Волянським Михайлом Вікторовичем, бійцем бригади «Азов» та Теодоровичем Валерієм Вікторовичем, військовослужбовцем ЗСУ.

Волонтери розповіли про головні напрямки діяльності фонду, співпрацю з військовими частинами, міським госпіталем  та  участь мешканців міста в акціях по плетінню маскувальної сітки, зборі кришечок для протезування бійців АТО, проведенні благодійних концертів. Михайло Вікторович розповів про будні бійців, їх настрої та передав вітання від своїх побратимів.

Учні приміряли бронежилет, каски та захисні окуляри, які належать Валерію Вікторовичу. Усі присутні були враженні тим, що бійці зберігають у своїх бронежилетах обереги, малюнки, які отримують від дітей з усієї України.

Представники учнівської Ради школи передали волонтерам зібрані кришечки, які використовуватимуться у подальшому для протезування бійців АТО. Зусиллями учнів та вчителів було зібрано 6118 кришечок. Об’єднавши зусилля, ми можемо допомогти тим, хто захищає наш спокій та незалежність.

Переглядів: 468 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: