8:52 PM
Зустріч з представниками благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам "Happy Paw"

Ти завжди  береш на себе відповідальність за тих, кого приручив.

Антуан де Сент-Екзюпері

Допитливі, маленькі, спритні, відданні, непосидючі та слухняні. Цікаво, хто може володіти такими рисами? Діти? Дорослі? Це наші чотирилапі друзі, які щоденно поруч з нами, доповнюють життя новими емоціями  та барвами. Проте не усі вони мають життя та умови на які заслуговують. Завдяки благодійним організаціям, що підтримують безпритульних собак, наші вулиці все рідше стають притулком для чотирилапих безхатченків.

 

 

Саме з метою популяризації гуманного ставлення та підтримки  чотирилапих друзів 02 лютого 2016 року до Рівненської ЗОШ №24 завітала представник благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам «Happy Paw» («Щаслива лапа»).

Аліна Ярославівна зустрілася з учнівськими колективами 4-А, 6-А, 7-А та 7-Б класів. Учні дізналися про діяльність та всеукраїнські проекти фонду, основні положення по догляду за домашніми улюбленцями та правила поведінки при зустрічі з агресивними безпритульними собаками.

Також учні висловили бажання долучитися до міської акції, яка відбудеться 20 лютого 2016 року з метою розповсюдження серед рівнян інформації  про роботу фонду та допомогу собакам, які перебувають у  притулку.

«Якщо ти мене приручиш, моє життя немов сонцем освітиться. Твої кроки я буду відрізняти від тисячі інших. Почувши  кроки людей, я завжди втікаю і ховаюсь. Та твоя хода покличе мене, мов музика , і я вийду зі своєї схованки» («Маленький принц» Антуан де Сент-Екзюпері).

 Пам’ятаймо, що наша турбота та доброта можуть врятувати життя тих, хто цього потребує. І  ми матимемо вірних друзів, які ніколи нас не зрадять!

Переглядів: 524 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: