5:00 PM
Зустріч учнів 8-Б класу з волонтерами ГО «Воїни світла»

            Волонтерська діяльність є невід’ємною частиною нашого сьогодення. Події, які сколихують наші серця та думки вкотре доводять, що ми – українці завжди готові простягнути руку допомоги тим, хто цього потребує. Громадські організації та благодійні фонди активно допомагають нашим захисникам, які перебувають у зоні бойових дій.

 

                Впродовж останніх двох років учні, вчителі Рівненської ЗОШ №24 долучалися до загальноміських акцій на підтримку воїнів АТО. У школі також  організовувались загально шкільні акції, під час яких було зібрано та передано значну кількість засобів гігієни, солодощів, учні писали листи та виготовляли сувеніри для захисників.

  

 

             11 жовтня 2016 року у Рівненській ЗОШ №24 відбулася зустріч учнів 8-Б  класу з представниками громадської організації «Воїни світла», учасником якої є Грисюк Юрій, випускник нашої школи. 

 

Разом з Грисюком Юрієм завітала Гонтар Тетяна, яка розповіла про акції, що проводяться за підтримки організації (найближча акція відбудеться 16 жовтня 2016 року на Майдані Незалежності) та побут наших бійців у зоні АТО.

 

 

             Учні також побачили зразки снарядів гранатометів, що використовуються військовими ЗСУ.

  

 

Грисюк Юрій також передав декілька уламків  снарядів міномета для шкільного музею, щоб поповнити експозицію, присвячену воїнам АТО.

 

Переглядів: 416 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: