7:49 PM
Зустріч учнів 4-Б класу з інспекторами нової поліції

             

 

 

 

 

 

З кожним роком кількість автомобілів на вулицях нашого міста зростає швидкими темпами. Тому важливим фактором безпеки пішоходів є дотримання правил дорожнього руху, а особливо це стосується дітей. Дитяча безпека на дорозі перш за все залежить від нас, дорослих: від того, наскільки якісно ми навчимо дітей правилам дорожнього руху і чи будуть вони уважно ставитися до всіх загроз, котрих так багато навколо.

 

 

           У рамках тижня безпеки життєдіяльності у Рівненській ЗОШ №24 відбулася зустріч учнів 4-Б класу з представникам нової поліції м.Рівне, а саме з лейтенантами поліції, інспекторами роти №4  Іванною Бояківською та Марією Боженко.

 

             Бояківська Іванна нагадала учням про важливість та життєву необхідність дотримання правил дорожнього руху. Учні пригадали, як правильно переходити дорогу  та яких правил необхідно дотримуватися при поїздках на велосипедах. Особливо актуальною є ця інформація напередодні осінніх канікул.

 

            Інспектори розповіли учням як слід поводитися у ситуаціях, коли на вулиці незнайомці просять позичити мобільний телефон чи під час перебування вдома без батьків.

             Особливу увагу було звернено на номери служб, які варто викликати у надзвичайних ситуаціях.

       

 

Учні мали можливість побачити як виглядає поліцейський жетон та посвідчення, адже саме з допомогою цих речей можна визначити чи справді перед вами працівник поліції.

                                 

 

На завершення учні радо оглянули патрульне авто, приміряли бронежилет та дізналися більше про засоби захисту, які використовують поліцейські у роботі.

 

   

Переглядів: 437 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: