9:24 PM
Засідання вчительського клубу "Стежина"

             Людське життя – це візерунок стежин, які стрічками прямують вперед, вкриваючи свої долоні мереживом спогадів, мрій та сподівань. Ці візерунки розповідають про зустрічі, які змінили, збагатили життя досвідом, мудрістю чи то роздумами про прожиті роки, вчинки, сказані слова. З плином років  мереживо життя доповнюється  барвами і відтінками емоцій, що перетнули серце, залишаючи по собі усмішки, душевне тепло, ностальгію, гордість, натхнення.

   

 

      Життєві стежини вчительського колективу міцно переплелися у дружніх стосунках, які формують справжню педагогічну родину, що пліч-о-пліч  щоденно творить освітню історію Рівненської ЗОШ №24.

 

Школа об’єднала не лише мудрих вчителів, наставників для нового покоління українського суспільства, а й справжніх митців, які підкорюють музичні та театральні  вершини.

   

 

          01 листопада 2016 року в актовій залі Рівненської ЗОШ №24 відбувся методичний захід «Стежина» під керівництвом незмінного керівника Пастушенко Софії Євгеніївни і вчителя української мови та літератури Кравець Наталії Михайлівни. Музичним наставником заходу була незмінна муза школи, а саме вчитель музичного мистецтва Гордійчук Ніна Василівна. 

 

Пісенну палітру  створював ансамбль вчителів, який своїм співом огортав серця та душі кожного, хто був присутній в актовій залі, сльози зворушення застигли на очах, коли звучали молитви до Богородиці. Виконанні пісні ніжними, дбайливими долонями обіймала вчителів, змушуючи  душу завмирати у захваті, зворушені.

   

 

 

            А так як осінь є чудова пора для весіль, то другою частиною заходу були інсценізації твору «Сватання на Гончарівці» Григорія Квітки-Основ”яненка.

 

 

 Поважні свати, українська родина, жартівливий Грицько, закохана Уляна та Олексій і вельмишановний гарбуз порадували усіх блискучою  акторською грою.

   

 

              Клуб «Стежина» наче вишитий рушник, візерунок якого спільно створюють вчителі школи, додаючи до його канви нові сюжети радості, успіхів, здійснених мрій  та втілених у життя спільних  задумів та щирої віри, взаємопідтримки.  

Переглядів: 470 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: