10:30 PM
Засідання педагогічної ради

                  17 травня 2016 року у Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 відбулося засідання педагогічної ради на тему: «Виховання соціально-адаптованої відповідальної та стратегічно мислячої особистості через застосування новітніх технологій гуманно- та екоцентричного характеру».

 

             Метою педради-презентації було обмінятися  досвідом щодо використання новітніх технологій у процесі соціалізації особистості-учня;виховання соціально адаптованої відповідальної та стратегічно мислячої особистості; ознайомити педагогічний колектив з напрацюваннями методичних підрозділів з реалізації науково-методичної проблемної теми школи та показати важливість формування соціологічних та екологічних світоглядів учнів із застосуванням новітніх технологій гуманно- та екоцентричного характеру як запоруки стабільного майбутнього.  Актуалізацію обраної теми засідання провела директор школи Галина Петрівна Цюцюра.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час основної частини виступили з доповідями:

1. Мотивація роботи учасників засідання педагогічної ради. Забезпечення гуманно- та екоцентричного виховання школярів методами інноваційних технологій у навчальному закладі.

І. Зень, заступник директора  з виховної роботи

2. Робота учнівського самоврядування як спосіб відродження кращих традицій українського народу у взаємовідносинах з довкіллям, виховання любові до рідної природи. Презентація №1.

М. Мельник, педагог-організатор

3.Формування компетентнісної, полікультурної, конкурентноспроможної та морально-духовної особистості учнів засобами інноваційних методик в умовах модернізації освіти. Презентація №2.

Л.Костецька, вчитель англійської мови, керівник методичного об'єднання

4. Використання проектних технологій у початковій школі. Презентація №3.

О.Шаустюк, вчитель початкових класів, член творчої групи з питань музейної педагогіки

5. «Створення ситуації успіху» як запорука розвитку творчої особистості на уроках суспільствознавчих та гуманітарних дисциплін. Презентація №4.

М. Кравець, вчитель української мови та літератури, член творчої групи з питань музейної педагогіки

6. Формування ціннісних орієнтацій щодо здорового способу життя через призму виховання гуманно- та екоцентричної культури школярів.Презентація №5.

Ю.Солтис, вчитель фізичної культури та «Захисту Вітчизни»,керівник методичного об'єднання

7. Формування екологічного світогляду як складова загальної стратегії поводження людини в природі.Презентація №6.

Л. Талімончук, вчитель початкових класів

На завершення педагогічний колектив спільно ухвалив рішення.

 

 

Переглядів: 736 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: