9:02 PM
Загальношкільні батьківські збори у 5-11 класах на тему : "Правове виховання"
                В актовій залі Рівненської загальноосвітньої школи №24  24 лютого 2016 року зібралася батьківська громадськість. батьки учнів 5-11 класів ознайомилися з метою та завданнями правового виховання. Заступник директора з виховної роботи Зень І.О. наголосила, що  цей напрямок впливу на формування особистості сприяє і належному патріотичному гарту. Ірина Олегівна розповіла про систему роботи, яка здійснюється в навчальному закладі для розвитку в школярів правової свідомості. Було сказано і про важливість співпраці школи та сім'ї для вироблення культури поведінки. Заступник директора з виховної роботи наголосила на певних внутрішньошкільних наказах, які регламентують правила та обов'язки учнів.
 
На батьківський всеобуч було запрошено спеціаліста служби у справах дітей Рівненського міськвиконкому Подкауру Ольгу Миколаївну, яка розповіла про діяльність служби, прва та обов'язки батьків щодо виховання, правила ефективної взаємодії в складних життєвих ситуаціях "батьків-школи-служби".
Психолог школи Доманська Л.В. виступила перед батьківською громадськістю з доповіддю "Деякі аспекти формування інтернет-залежності". Людмила Володимирівна показала тематичні відеоролики для ознайомлення батьків з правилами безпеки користування інтернет-ресурсами. Психолог школи наголосила на способах профілактики веб-залежності.
Переглядів: 570 | Додав: Maritsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: