10:21 PM
Вшануймо подвиг наших Героїв!

  

                                                                                                    

Революція Гідності залишила глибокий, визначальний і незабутній слід в історії. Не в прийнятих документах – папір все стерпить, не в прізвищах лідерів – вони змінювалися і будуть змінюватися. Її ідеали, надії й рішення разюче змінили нашу ментальність, розпочали і продовжують формувати нашу нову політичну ідентичність. Процес не завершено. Бо історія штука не скороспішна. Коли ж завершиться – будуть і правильні рішення, і справжні лідери.

Те, що ми всього цього не відчуваємо, пояснюється одним: ми надто ще наближені до тих подій, надто емоційно сприймаємо їх. І за окремими деревами, як кажуть, не бачимо лісу. З кожною новою річницею Майдану ми маємо змогу осягнути більш повну картину того, що сталося. Але, щоб пазл склався повністю, має пройти ще чимало часу. 

До Дня Гідності та Свободи члени історичного гуртка відвідали музей історї школи, де діти поділилися на дві групи і виконували завдання які підготувала керівник гуртка К. Гецко. Спершу вони відтворили ланцюжок подій які відбувалися день за днем на Майдані Незалежності з 18 по 21 листопада, провели екскурсію та розповіли про експонати композиції "Ними гордиться наша школа", а потім намалювали малюнки "Революція очима дітей".

Переглядів: 347 | Додав: School24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: