11:34 PM
Всеукраїнська акція для юних пішоходів: «Захистись – засвітись!»

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

              В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху з 14 по 18 листопада 2016 року в Рівненській ЗОШ№24 відбувається ряд заходів. Одним із них є долучення до Всеукраїнської акції для юних пішоходів: «Захистись – засвітись!».

            З погіршенням погодних умов на Рівненщині почастішали випадки травмування пішоходів на дорозі, особливо прикро, коли під колеса автівки потрапляють діти. На жаль, далеко не кожен пішохід виконує Правила дорожнього руху, а дехто іноді взагалі забуває про елементарні правила безпечної поведінки, дозволяючи собі переходити дорогу в безпосередній близькості від транспортних засобів або в невстановлених місцях.

            Правила дорожнього руху вимагають, щоб у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються узбіччям, виділили себе, а за можливості мали на зовнішньому одязі світловідбиваючі елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху.

                Пропонуємо Вам долучитися до акції та прикріпити на одяг чи ранець дітей світловідбиваючі елементи, щоб дороги дитинства завжди були безпечними.

 

 

Переглядів: 424 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: