4:57 PM
Виховна година у 1-Б класі "Волонтерство - сучасний героїзм"

                        В рамках національно-патріотичного виховання у 1 – Б класі Рівненської ЗОШ №24 була проведена виховна година на тему «Волонтерство – сучасний героїзм», яка розпочалася виконанням державного гімну  України.

Під час проведення  учні дізналися про те, що волонтерство зародилося на Євромайдані, де український народ відстоював свої права та прагнув до змін, які приведуть до кращого життя.

Що саме на майдані з’явилася велика кількість не байдужих людей, які допомагали мітингувальникам – житлом, їжею, теплим одягом, лікарськими засобами. Учні дізналися про героїзм волонтерів-медиків, котрі рятували життя, про волонтерів, які зараз на пекельному сході країни допомагають нашим захисникам.

                      Світлу пам’ять Героїв Небесної сотні учні з вчителем відзначили хвилиною мовчання. Після чого виготовили гірлянду з жовто-блакитної стрічки, яка символізує прапор нашої держави та червоних маків, котрі відповідно символізують кров героїв та кулі, які позбавили життя героїв. Виготовлену гірлянду учні передали учнівському самоврядуванню для покладання біля стели Героям небесної сотні.

Даний захід виховав почуття патріотизму, громадської свідомості.

Слава Україні! Героям слава!

 

Переглядів: 840 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: