3:16 PM
Відкритий виховний захід до Дня Матері у 3-Б класі

 

День травневий, день весняний —
Трави й квіти весняні.
Навкруги — куди не глянеш:
Все всміхається мені.

І в таку чудову днину,
Між пташок дзвінких пісень,
В серце кожної людини
Йшов любов’ю Мамин День.

В день такий приносять діти
До мамів любов свою —
В подаруночках і квітах
Кажуть: я тебе люблю

Світлана КУЗЬМЕНКО
.

 

 

 

 

 

Мама …Рідна і прекрасна, оспівана поетами , увічнена художниками.  В усіх народів , в усі віки , жінка – матір була уособленням святості, ніжності і любові. Її  мудрість  поважали  в сім’ї, прислухалися до порад, в яких  знаходили   спокій  і надію.

 

У житті кожного з нас мама займає особливе місце. Перше , що ми бачимо з’явившись на світ – це мамині ласкаві  очі, чуємо – мамин лагідний голос. Слово, яке вперше вимовляємо – мама… До мами ми приходимо зі своїми радостями і печалями. Її мудра порада нам потрібна тоді , коли і в самих уже посріблені скроні.

          06 травня 2016 року у Рівненській ЗОШ №24 відбулося свято Матері, організатором якого була класний керівник 3-Б класу Редько Людмила Віталіївна. 

Учні підготували поетичні вітання, танцювальні номери, пісні для  своїх любих матусь та  бабусь. Кожна дитина поділилася часткою своєї любові, теплоти з матусеньками, адже саме вони тримають їх кожного дня, підтримуючи у нових починаннях та мріях.

Другою мамою для учнів є класний керівник Редько Людмила Віталіївна. Вона є не тільки першим вчителем, який відкриває новий світ знань, а й допомагає вчитися цінувати друзів, шанувати батьків, слідувати батьківським настановам та берегти духовні цінності свого народу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Любі матусі, нехай ваше життя наповнюються світанками любові, турботи та радості. Щоб ваші серця тріпотіли від радості та дитячих усмішок! 

 

Переглядів: 656 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: