2:11 PM
Відкритий урок-змагання на тему: «Думати швидко - діяти чітко» між учнями 5-А та 5-Б кл.

 

Ми живемо на прекрасній планеті Земля. Це єдина планета, де є блакитні озера та річки, зелені ліси та гаї, різноманітні звірі й птахи, які роблять чудовою і цікавою кожну мить людського життя.

Все це подарувала людині матінка Природа, а вже людина створила віз та автомобіль, хатку та хмарочос, невеликі майстерні та заводи-гіганти. І чим складнішою та досконалішою ставала техніка, тим більшу загрозу вона приносила в життя людини. Та й матінка Природа мала в запасі шторми й урагани, повені й засухи.

 

А щоб вижити в таких умовах, вміти запобігти лиху, врятувати себе і допомогти іншим у разі небезпеки, учні  вивчають навчальний предмет «Основи безпеки життєдіяльності»

29 квітня 2016 року у Рівненській ЗОШ №24 у рамках дня цивільного захисту населення відбувся відкритий урок-змагання  на тему: «Думати швидко - діяти чітко» між учнями 5-А та 5-Б кл.

 

У конкурсі брали участь 2 команди 5-А кл. (класний керівник Козярчук О.А.) та 5-Б кл. (класний керівник Шарабура О.Г.). Учні вчились працювати у команді як майбутні рятівники, брали участь у різноманітних конкурсах як теоретичних, так і практичних. 

Під час теоретичних конкурсів команди  розв’язували кросворд, відповідали на питання вікторини, випробували сили капітанів, а під час практичної частини юні рятівники з підручних матеріалів, таких як, скотч та пластикової пляшки, виготовили чашку, щоб напоїти поранену людину.

Всі учні прийняли активну участь  у конкурсах. Результатом змагання була перемога учнів - рятівників 5-Б класу.    

 

Переглядів: 427 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: