2:00 PM
Тиждень учнівського самоврядування

 Роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається. Навчитися жити і працювати в умовах демократії - вимога часу. Безперечно, навички управління суспільством стануть надбанням людини. Вміння управляти - талант, який треба розвивати. Можливості зробити це в нас є.

  

Розпочався Тиждень учнівського самоврядування із проведення зборів учнівської ради школи, на яких було оголошено план роботи і призначено відповідальних за заходи під час цього тижня. Кожен день мав свою назву. Понеділок - день піжам. Представники учнівського самоврядування провели з учнями флешмоб "Моя піжама - мій настрій" та вікторину для учнів 5-х класів "Розумники і розумниці".

  

 

        

Вівторок - день 80-90-х. Актив учнівського самоврядування провів із учнями 1-2-х класів ранкову гімнастику та впродовж дня ігри для дітей початкових класів під час перерв. Вчителі також поринули у спогади ретро років і прийшли на роботу відповідно одягнені.

   

  

  

  

  

Середа - день шкільної форми. Найочікуванішим днем для лідерів був день проведення уроків . Тому що саме у цей день можна спробувати себе у ролі вчителя, відчути себе дорослими. «Майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків. Вони складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Після насиченого «робочого дня» активісти учнівського самоврядування та адміністрація навчального закладу зібралися в спортивній залі, де із захопленням провели змагання із волейболу.

  

 

  

Четвер - день сукні та костюма. На даний час є актуальним питання щодо протидії булінгу в освітньому середовищі. Учні старшої школи провели тренінг "Стоп, булінг" із вчителями. На занятті говорили про насильство серед дітей - булінг. А саме:

-Як зрозуміти, що дитина є жертвою булінгу;

-Скільки дітей страждають від булінгу;

-Чому діти стають жертвами булінгу;

-Що робити вчителям.

  

  

    

П'ятниця - день улюбленого героя. Відбулися збори Учнівської ради школи, на яких було підведено підсумки тижня та зроблено відповідні висновки. На завершення Тижня учнівського самоврядування, в цей день відбувся яскравий, емоційний, незабутній конкурс "Королева школи - 2019". 

    Тиждень закінчився, але залишилися приємні радісні враження, які ще довго будуть виринати у пам`яті нашої дружньої шкільної родини. 

 

 

Переглядів: 423 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: