5:57 PM
Свято Останнього дзвоника

Весело всміхається травень
бо скінчилась навчання пора
і зібралась на дзвоник останній
вся весела шкільна дітвора.

Дзвінок шкільний, для вас останній.
Небес блакитних бірюза,
Весняний день, ясний світанок.
Прощальна на очах сльоза.

 

 

                           

 

           Травневий ранок мружить очі, сонечко визирає з-за хмар, радіючи, що дощ вирішив поступитися і вирушити у мандрівку незвіданими світами. Шкільне подвір’я встелене дощовими дарунками, поволі починає наповнюватися дитячим сміхом, радістю й ледь вловимим сумом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            Радіють першокласники, відчувають легкий сум та тривогу на душі випускники, адже саме у цей день вони почують свій останній шкільний дзвінок, класний керівник огорне своїми теплими, рідними обіймами та вчителі порадіють за їх успіхи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                            26 травня 2017 року учні 11-А класу на чолі з класним керівником Кравець Наталією Михайлівною закружляли у вирі прощального шкільного вальсу на подвір’ї рідної школи.

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Директор школи Цюцюра Галина Петрівна привітала усю шкільну родину із закінченням навчального року, маленькі першокласники побажали їм успіху у написанні нової життєвої історії, перша вчителька Ледвій Світлана Микитівна поділилася спогадами з шкільних років та побажала успіху у житті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                      Мамина молитва оберігає кожного з нас щоденно, а слова підтримки мами у день, коли робиш крок у нове життя, надають крила та надію у краще.

 

 

 

 

               Незмінна, творча муза школи Гордійчук Ніна Василівна спільно зі шкільним ансамблем привнесла у свято емоції радості, піднесення та натхнення, даруючи усім присутнім пісенні номери.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   Начальний рік був багатим на перемоги, адже вчителі та учні працювали наполегливо, старанно й сумлінно. Директор школи Галина Петрівна нагородила грамотами та похвальними листами учнів, які стали переможцями конкурсів, олімпіад та змагань.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                Минув навчальний рік, лишаючи позаду уроки, завдання. Усміхнене літо запрошує у гості школярів, аби відпочити та з новими силами повернутися до школи.

Переглядів: 714 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: