4:54 PM
Спортивна естафета "Сильні, сміливі, спритні"

14 квітня 2016 року

День здоров'я

Спливає час, за віком вік.

Життя незмінне тріумфує.

Скрізь, де проходить чоловік.

Там завжди поруч спорт крокує.

 

14 квітня 2016 року у рамках тижня початкових класів відбулася спортивна естафета «Сильні, сміливі, спритні». Метою проведення змагань було сприяти піднесенню емоційного настрою у дітей; розвивати швидкість, спритність, увагу, кмітливість, фізичні вміння та навички, прищеплювати прагнення до занять фізкультурою; виховувати любов до фізкультури і спорту, почуття дружби, колективізму, взаємовиручки.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

В естафеті брали участь учні 3-х класів: 3-А - команда "Сокіл", 3-Б - команда "Стріла", 3-В - команда "Беркут". Учні змагалися  у конкурсах "Хто спритніший", "М"яч по тунелю", "Найкращий футболіст"  та інші. 

Капітани змагалися у конкурсі на витривалість. - стрибки зі скакалкою. Вболівальники теж не лишилися осторонь! Вони відгадували цікаві завдання, допомагали командам та активно їх підтримували.

Перше місце здобула команда  "Сокіл" -3-А клас, друге - команда "Беркут"- 3-В клас та третє - команда "Стріла"- 3-Б клас.

Пам’ятайте, що рости здоровими і сильними вам допоможуть уроки фізкультури в школі, заняття у спортивних секціях, ігри та забави на свіжому повітрі, а найбільше - здоровий спосіб життя у ваших сім’ях.

Бережіть здоров'я, зміцнюйте і примножуйте його.

 

Переглядів: 578 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: