5:52 PM
Шостий день в загоні "Friendship"

         Вже шостий день вирує життя в мовному загоні "Friendship". Кожен день починається веселим сміхом, позитивними емоціями та приємним спілкуванням.

         Сьогодні вихованці англомовного загону відвідали Міський Будинок Культури - заклад клубного типу, який спрямовує свою діяльність на підвищення культурного рівня громади міста, розвиток та збереження національної культури, популяризацію провідних жанрів мистецтва.

         Українські запальні танці, приголомшливі національні  костюми та мелодійні українські пісні підсилили неймовірну енергетику, яка є в кожному з нас. Адже українцями ми народилися! Дітлахи зарядилися позитивом та піднесеним настроєм для подальшого активного відпочинку на свіжому повітрі.    Rhyming words  діти працювали як над кожним окремим звуком, так і над вимовою їх в різних комбінаціях, а також  закріпили  необхідний мінімум в такій важкій області, як граматика англійської мови.

         Після обіду таборята захоплювалися  сценічним мистецтвом, працюючи  у секції Musіc and Drama”  та  презентували свої orator's skill, artistry and acting.



 

Переглядів: 464 | Додав: lubavamatvienko1994 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: