5:00 PM
Посвята у читачі учнів 2-х класів

       

 

   Книги, як мудрі добрі друзі, вводять нас в дивний і прекрасний світ, розповідають про Землю і космос, про життя дітей в нашій країні і за кордоном, знайомлять з чудовими людьми. Читаючи, ми стаємо  розумнішими, сильнішими, добрішими.  

 

              З книжкою ми зустрічаємося у дитинстві і вона супроводжує нас до старості.  У Рівненській ЗОШ №24 є людина, яка знає усі секрети книг, адже вона зберігає таємниці поетів, письменників і ділиться своїми знаннями з учнями школи.  Ця чарівна пані, Давидюк Олена Леонідівна -  бібліотекар школи.

 

    

            20 жовтня 2016 року Олена Леонідівна разом зі своїми вірними помічниками, серед яких лікар Айболит та королева книг запросила учнів 2-х класів на свято «Посвята у читачі». Шкільний ансамбль під керівництвом вчителя музичного мистецтва Гордійчук Н.В. створив піднесену, святкову атмосферу у залі. Другокласники  отримали важливі поради, яким чином доглядати за книгами та переглянули фільм «Як створювалася книга».

 

 

            Олена Леонідівна радо зустрічає кожного учня, який навідується до бібліотеки. Книга – вірний друг і порадник на усе життя.

Переглядів: 443 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: