6:25 PM
Планове відпрацювання нормативів евакуації учнів та працівників із будівлі Рівненської ЗОШ №24

Зважаючи на стрімке зростання випадків пожеж, надзвичайних ситуацій у навчальних закладах та  інших надзвичайних ситуаціїй, у школах проводяться навчання для дітей.

 

28 жовтня 2016 року проведено планове відпрацювання нормативів евакуації учнів та працівників із будівлі Рівненської ЗОШ №24. В заході взяли участь учні 1- 11 класів, вчителі, технічні працівники, обслуговуючий персонал.

 

 

       Евакуація почалася за сигналом о 11 годині 50 хвилин. Діти залишили приміщення школи спокійно та організовано. Школа вклалася у нормативний час для даного навчального заходу - евакуація тривала 6 хвилини. Усі учні по класах разом з класоводами і класними керівниками, вчителі-предметники, обслуговуючий персонал вишикувалися на подвір’ї школи.

 

 

         Періодичне відпрацювання питання учнів та працівників школи проводяться 2 рази на рік. Це своєрідний підсумковий та показовий захід.

 

       Під час його проведення видно, що школа готова до НС, а також усі досягнення учнів, які вони отримали на уроках захисту вітчизни та під час планових евакуацій.

 

 

 

Переглядів: 528 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: