9:24 AM
Останній дзвоник-2015

29 травня 2015 року пролунав останній дзвоник  для учнів Рівненської ЗОШ №24. Зі сльозами на очах залишали рідні стіни випускники під звуки чарівного вальсу.

Попереду в них новий життєвий етап, підготовка до ЗНО, вступ до вищих навчальних закладів, вибір професії  та самостійне життя.

Веселіші - маленькі школярики - в них починається літній пришкільний табір та літні канікули. Під час свята учні школи отримали похвальні листи та грамоти переможців конкурсів, олімпіад, змагань.

Бійці розвідувального батальйону ОК «Захід» висловили вдячність педагогічному колективу, учням, батькам у допомозі з виготовлення маскувальних сіток та нагородили  подякою генерала-майора І.А. Довганя. На святі відбулася прем’єра пісні «Рідна школа» на слова  Галини Петрівни Цюцюри та музику Тетяни Леус.

Останній  дзвінок...  Для  випускників –  це  прощання  з дитинством,  хвилююча  мить,  яка  наповнить  душу  приємними спогадами  про  своїх  шкільний  друзів  та  вчителів, для учнів - це  новий етап життя, здобуття знань та саморозвитку.

 

 

Переглядів: 565 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: