7:50 PM
Міський конкурс юних екскурсоводів-краєзнавців

        У кожній державі є люди, які залишають глибокий і значимий слід в її історії. Це ті, ким можуть пишатися не лише сучасники, але й нащадки, через сотні і навіть тисячі років. Це ті, без яких важко уявити розвиток науки, культури. Це великі і знамениті люди, гідні діти своєї батьківщини. 
        Рівненщина може похвалитися величезним списком тих, хто все своє життя кропітко працював на благо своєї рідної землі, в ім`я розвитку українського суспільства. 

       

     16 березня 2016 року на базі Рівненської ЗОШ №25 відбувся відбірковий етап міського конкурсу юних екскурсоводів-краєзнавців.

         Учениця 8-А класу Поліщук Ангеліна під керівництвом учителя української мови та літератури Вельгун Тетяни Миколаївни підготувала екскурсію «Дорогами до мрій», яка була присвячена відомому не лише на теренах Рівненщини, а й у багатьох областях України, доценту кафедри біології МЕГУ, мандрівнику та досліднику, учаснику АТО Ростиславу Ростиславовичу Шикулі.

 

Усі присутні учасники конкурсу та члени журі дізналися про життєвий та професійний шлях Ростислава Ростиславовича, його унікальний приватний зоологічний музей.

Переглядів: 537 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: