7:07 PM
"Jingle Bell Rocks" - новорічний флешмоб євроклубу "Дружба"

               

 

Боббі Гелмс. Якщо запитати у пересічних перехожих, чи знають вони це прізвище, то очевидно, що більшість визнають, що чують його вперше. Співак? Актор? Професор? Шкода, але жодна з цих професій не була частиною його біографії. Боббі Гелмс - творець мелодії свята, натхнення та віри в оновлення, звершення усіх мрій та бажань.

Пісня  «Jingle Bell Rock» - символ Різдва та Нового року. Упродовж 58 років пліч-о-пліч крокує пісня з новорічно-різдвяним настроєм, даруючи усмішки та радість оточуючим.

24 грудня 2015 року у стінах Рівненської ЗОШ №24 панувала новорічна атмосфера, створена учасниками шкільного євроклубу «Дружба», керівником якого є вчитель англійської мови Пастушенко С.Є.

 

Першими глядачами флешмобу були учні 1-4 класів. Діти радісно аплодували, намагалися повторити деякі рухи, але найголовніше, що їх очі світилися радістю та позитивом.  Після 2 уроку учні 5-11 класів мали можливість побачити виступ євроклубу та долучитися до його учасників.

Але не тільки діти прагнуть відчути святковий настрій, адже навіть будучи дорослими, ми мріємо про чудеса! Вчителі також поринули у святковий настрій, переглядаючи виступ, який став частиною оперативної наради педагогічного колективу.

  

Свято -  не число і день на обличчі календарика, воно живе у наших серцях і ми можемо розфарбувати кожен прожитий день яскравими барвами. Посміхніться! З цього починається свято кожного з нас! 

Переглядів: 530 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: