4:36 PM
Гра-конкурс «Я учасник дорожнього руху» у рамках тижня безпеки дорожнього руху

             З кожним роком збільшується кількість автомобілів на дорогах нашої країни. Зростає інтенсивність руху. В зв’язку з цим збільшується відповідальність кожного за дотримання  правил безпечної  поведінки на вулицях і дорогах. 

            Ми повинні пам’ятати , що суворе дотримання правил дорожнього руху зберігає наше здоров’я, а інколи й життя. А  правила ці запам’ятати не так уже й складно. Головне – їх виконувати.

 

             

 

 

 

 

 

 

       14 листопада 2016 року у3-А класі Рівненської ЗОШ№24 класний керівник Ледвій Світлана Микитівна провела гру-конкурс «Я учасник дорожнього руху» у рамках тижня безпеки дорожнього руху.

          Учні розділилися на дві команди, перша мала назву «Пішохід», друга – «Світлофор». Учасники команд змагалися у семи конкурсах.  «Поримуй», «Не плутай сторони», «Математична задача», «Блиск-турнір», «Перевір свої знання» - це завдання, які виконали учні кожної команди, пригадуючи правила дорожнього руху.

 

          У результаті змагання перемогла дружба і кожен учень класу пригадав життєво необхідні відомості, як стануть у нагоді у щоденному житті.

Переглядів: 486 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: