10:57 PM
Година спілкування у 2-Б класі «Живи цікаво та безпечно» за участю представників Національної поліції

         

 

       Місто нагадує мурашник у якому перетинаються сотні доріг та проживають тисячі жителів. Кожен кудись поспішає, запізнюється, вирішує поставлені задачі і звісно ж намагається встигнути все втілити у життя. У шаленому ритмі щодення ми можемо забувати елементарні, однак життєво необхідні правила. Чільне місце серед них посідають правила дорожнього руху, знання та дотримання яких  є запорукою нашої безпеки.

  

 

         У рамках тижня безпеки дорожнього руху 17 листопада 2016 р. у 2-Б класі Рівненської ЗОШ №24 відбулася година спілкування за участю представників нової поліції Бояківської Іванни та Немиришиної Вікторії.

 

         Зустріч відбувалася в ігровій формі, інспектори поліції пояснювали правила поведінки у різних випадках, зокрема детальніше розглянули ситуацію розмов по телефону за кермом та перебігання через дорогу без дотримання правил дорожнього руху.

 

         

 

 

 

 

 Спільно з Іванною та Вікторією учні пригадали дорожні знаки, правило світлофора та на кінець зустрічі отримали пізнавальну книгу «1000 і 1 поворот», яка містить корисну інформацію про правила дорожнього руху. 

 

Переглядів: 570 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: