8:37 PM
Флешмоб «Ранковий заряд»

Ранкова руханка вихованців ЗОШ№24!

Василь Сухомлинський зазначав: «Спорт стає засобом виховання тоді, коли він – улюблене заняття кожного». Справді, інтелектуальні справи тепер перевищують виконувані нами фізичні навантаження, що зумовлено технічним прогресом. Проте за усіма нововведеннями забули про звичайну істину: окрім розумової праці, для гармонійного розвитку потрібно виконувати ще й працю фізичну. І ранок має розпочинатися із зарядки. Адже бадьорі рухи під веселу музику ще й піднімають настрій на весь день, кожну клітиночку тіла насичують киснем, ми перетворюємося із сонних млявих створінь у активних людей, які знають, що досягнуть нових звершень.

Тому з метою збереження і зміцнення здоров’я дітей, формування ціннісного ставлення до власного здоров’я та забезпечення необхідної рухової активності в рамках Дня фізичної культури та спорту в Рівненській ЗОШ №24 було проведено флешмоб «Ранкова руханка». Приклад активного початку навчального дня показали учні 3-4 класів.

Загалом до ранкової зарядки долучилося 140 учасників. Класні керівники вдало скомпонували музичний супровід із сучасних українських пісень. Слід відзначити, що фізичні вправи гармонійно поєдналися з танцювальними рухами, які трансформували зарядку у патріотичний флешмоб з синьо-жовтими кульками. Проведення ранкових зарядок сприяє згуртованості класних колективів, підтримці здоров’я учнів та заохочення до здорового способу життя. Тому рухаймося вперед до здорового і щасливого життя!

 

І.Зень, заступник директора з виховної роботи Рівненської ЗОШ№24

Переглядів: 488 | Додав: School24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: