5:44 PM
Екскурсія в музей історії школи «Герої нашого часу» для учнів 2-Б класу

Мужній вкраїнський солдате,
Ти захищаєш земленьку святу,
В руках стискаєш міцно автомата
Й перемагаєш у нерівному бою.

 

           Слава Україні! Героям Слава! Ці слова гордо звучать з уст кожного українця. Ми пишаємося нашими героями, які захищають територіальну цілісність та незалежність Батьківщини. Досвідчені військовослужбовці, добровольці з вірою у майбутнє рідної держави розпочали відлік нової історії України, сторінки якої оповиті  сумом, повагою, гордістю та незламним духом. Їх подвиги надихають поетів, митців, волонтерів, які щоденно поруч з ними переживають страхіття сьогодення.  Пам'ять про пережиті дні, місяці у зоні АТО закарбована на фотографіях та речах, переданих учасниками бойових дій для шкільного музею історії школи.

      

 

       10 жовтня 2016 року у рамках тижня національно-патріотичного виховання відбулася екскурсія для учнів 2-Б (класний керівник Талімончук Л.В.) та 5- А класу (класний керівник Костецька Л.А.) Рівненської ЗОШ №24 у шкільний музей, яку провели вчитель історії Степанюк С.В. та педагог-організатор Мельник М.М

  

 Діти мали можливість побачити особисті речі, сувеніри,  які передали волонтери, батьки, що є учасниками АТО для шкільного музею.

   

Учні з цікавістю слухали розповідь, фотографувалися та разом з класними керівниками залишили враження у книзі відгуків музею.

 

 Кожна річ зберігає душевне тепло, силу духу наших героїв. Ми молимося за них, віримо, що скоро вони завітають до музею  і вкотре доведуть, що ми – незламні, єдині, сильні духом та нескорені. Слава Україні! Героям Слава!

 

Переглядів: 548 | Додав: Maritsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: