4:08 PM
Дванадцятий день. День безпеки у пришкільному таборі "Дивограйлик"

Як легко і невимушено виховувати дітей?  Звичайно за допомогою мистецтва. Ми переглядали вистави, а сьогодні знову  ходили у культпохід до наших сусідів кіноцентру "Ера". Діти переглянули мультфільм "Підводна ера". Фільм не тільки цікавий, але і пізнавальний.

Також загони відвідали екскурсію у Приватбанку. Познайомилися з основними банківськими професіями;  мобільними додатками банку; дізналися, як правильно поводитися з грошима, і побачили, як працює справжній банк зсередини. Всі діти отримали сертифікати за прослухану екскурсію.

У другому загоні відбувся майстер-клас з виготовлення троянд з паперу. Заняття згуртувало дітей і сприяло розвитоку дрібної моторики пальців; дослідженню властивостей матеріалів, розвивало пізнавальну активність учнів.

Діти взяли активну участь у виготовлені стінгазети на тему: "Безпека очима дитини". Таборяти пригадали правила безпеки і відтворили інформацію за допомогою малюнків.

Між третім, четвертим і п’ятим загоном відбулося змагання з футболу. Діти активно відпочили, працювали у командах. Переміг загін "Дзвіночки".

На підсумковій лінійці всі поділилися своїми враженнями і успіхами за день. 

 

 

Переглядів: 663 | Додав: lubavamatvienko1994 | Теги: Дивограйлик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: