4:25 PM
Декадник «Толерантність врятує світ»

Міжнародний день толерантності був оголошений ЮНЕСКО в листопаді з нагоди 50-річного ювілею цієї організації   і відзначається щорічно 16 листопада.

В Україні, як багатонаціональній державі з розмаїттям культур і релігій, толерантність до сприйняття іншого, є головним фактором внутрішньої стабільності і мирного розвитку.

Вже багато років поспіль педагоги Рівненської ЗОШ №24 впроваджують ідеї толерантності в практичну діяльність.  Педагогіка співробітництва все більше входить в класи нашої школи. Це сприяє розв’язанню найактуальнішого завдання сучасності, від якого залежить подальший поступ людства -  переходу від протистояння, насильства до злагоди, миру, національної та релігійної стабільності.

До Міжнародного Дня Толерантності методичне об’єднання вчителів іноземної мови та зарубіжної літератури проводить декадник «Толерантність врятує світ».

 9 листопада 2015 року відбулися загальношкільні лінійки, які були присвячені заходам декадника МО вчителів англійської мови та зарубіжної літератури. Учні дізналися історію появи дня Толерантності та його актуальність на сучасному етапі розвитку людства.

 

 

Переглядів: 557 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: