5:03 PM
Cемінар-практикум «Інноваційні підходи в організації навчально-дослідницької діяльності учнів – членів МАН»

           

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 16 листопада 2016 року  за підтримки  кафедри фізики РОІППО та методиста Ванчинського А.Ю. було запрошено Шарабуру О.Г., вчителя Рівненської ЗОШ №24 на семінар-практикум «Інноваційні підходи в організації навчально-дослідницької діяльності учнів – членів МАН» в рамках Всеукраїнського науково-освітнього проекту   «ВІДКРИТА ОСВІТНЯ ЛАБОРАТОРІЯ»  в м. Київ.

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 Семінар складався з двох частин. Перша частина була присвячена питанню «Навчальні середовища експериментальних досліджень учнів в контексті функціонування освітнього середовища НЦ «Мала Академія Наук України».  Друга частина передбачала проведення авторського семінару «Освітні тренди у методичному апараті підручника з фізики для учнів 8 класу».

 

       Лектором зустрічі був І.С.Чернецький, кандидат педагогічних наук, завідувач відділу створення навчально-тематичних систем знань Національного центру МАН України.  Голова ВГО «Асоціація учителів фізики «Шлях освіти - ХХІ» продемонстрував модульні компоненти для фізики, хімії, біології.

 

      Були продемонстровані досліди на сучасному обладнанні  з використанням ІКТ. Усі запрошені педагоги мали змогу ознайомитися з Всеукраїнським інтернет-турніром із природничих ВПД.

 

      У рамках семінару було представлено нові підручники для 8-х класів видавництва «Ранок». Окрім навчальних посібників вчителі переглянули відео уроки з різних предметів.

 

 

      Завершальним етапом заходу  було вручення сертифікатів учасників семінару-практикуму.

Переглядів: 442 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: