9:34 PM
Благодійний ярмарок «Врятуємо життя разом!»

Традиційно перед Новим роком та Різдвом відбуваються благодійні заходи. У нашому місті 15 грудня реалізовувалася акція «Врятуємо життя разом». Її незмінними учасниками стали і представники учнівської громади Рівненської ЗОШ№24. На ярмарку в центрі міста школярі продавали смаколики, вироби, зроблені власними руками та за допомогою батьків.

А напередодні 13 грудня в навчальному закладі пройшов теж ярмарок, кошти з якого долучили до зібраних згодом. Таким чином вдалося вторгувати суму 6330 гривень та передати на лікування важкохворих школярів Іванни Тарасюк, Марти Григорчук та Владислава Старко. Ці діти чекають на складні операції.

Традиційно батьки 1-х класів долучилися також до акції «Творимо добро разом» та до Свята Миколая передали подарунки дітям мікрорайону, які не можуть навчатися через вади розвитку. Досі триває також і акція «Солодощі воїнам АТО».

Адміністрація школи, педагогічний колектив щиро вдячні батькам та учням, які завжди є нашою надійною опорою та зі задоволенням допомагають у реалізації благодійних проектів!

Переглядів: 675 | Додав: School24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: