4:52 PM
Англомовний загін “ Friendship”

             

   

  Літо — прекрасна  пора! Це довгі канікули, сонце, річка, улюблена книжка. Але найбільше незабутніх вражень, масу задоволення та користі може принести правильно організований  відпочинок.

         27 травня англомовний загін “ Friendship” радо зустрічає своїх вихованців. Організаційні моменти, лінійка та звісно ж ранкова зарядка виконується під музичний супровід.

         Свою роботу таборята розпочали розучивши chant “ How are you doing”. Працюючи у змінних парах ,  діти  мали можливість розповісти про себе та свої уподобання, а також  вислухати своїх товаришів. Вони почували себе впевнено та вільно.

  

Другий день у мовному загоні "Friendship" пройшов весело і жваво.

Як зазвичай, після ранкової зардки, таборята вправлялися в англійській мові. У дружньому колі та працюючи у змінних парах, вихованці грали "Animal name game" та  "The crazy questions game". Після перегляду вистави "Good manners", таборята обмінювалися враженнями та обговорювали вчинки головних героїв. Вони створили "Beuatiful Flower"-full of impressions". День завершився спортивними іграми та змаганнями. У загоні панувала дружня атмосфера та підтримка.

Третій день у мовному загоні був насичений пригодами. Спочатку таборята відправилися в "Exciting Trip" по дитячій залізниці. Подорожуючи вони співали пісню "Going on a Trip" та описували чудові краєвиди, які бачили через вікно. Потім здійснили екскурсію на природу до міського "Лебединого озера", де мали змогу відпочити, а також вдосконалити знання з англійської мови. Навіть, дощ не став на заваді теплому та дружньому спілкуванню.

   

Вже четвертий день вирує життя у мовному загоні "Friendship". Цей день розпочався веселим сміхом, позитивними емоціями та приємним спілкуванням.Unforgettable impressions залишила ice-breaking activiti "Apple Banana Orange", team spirit game "Numbers and actions"  та team building activity for solviny problems. Вихованці мовного загону розучили action song "Sinding in the rain до відкриття табірної зміни. Вихователі мовного загону створюють всі умови, щоб враження від перебування у таборі залишилися "Unforgettable".

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - "International Day for Protection Children" - прекрасне свято радості і надії". Сьогодні члени загону активно долучилися до відкриття табірної зміни "Барви літа", де затанцювали запальний танок.

Після обіду таборята взяли участь у відкритті табірної зміни у пришкільному таборі. Кондратенко Аріна показала креативний танець "Джайв", а члени загону заспівали action song "Ram Sam Sam". Таборята гарно та весело провели свій час.

  

 

На дворі спека, але щоденні енергійні зарядки  та мовні руханки допомагають вихованцям мовного загону"Friendship" налаштуватися  на цілий день.  
Сьогодні троє  вихованців:
Романова Анна,  Гловацька Поліна та Семенюк Артур брали участь у міському конкурсі "  English Battle" , де здобули
 ІІІ місце.
Після обіду учні працювати у групах над проектами"Ukraine" та "   Europe ".
Також вихованці мовного загону готувалися до наступного конкурсу  " English song Battle".

 

 

Дев'ятий день у мовному загоні "Friendship"- чудовий та яскравий! Вихованці взяли участь у міському конкурсі"English songs",   де заспівали action song  "We are singing in the rain". Щасливі та веселі таборята продовжили свої розваги на свіжому повітрі у мотузковому парку.
Сьогодні вихованці мовного загону отримали чудовий настрій та море позитиву.

 

 

Переглядів: 370 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: