12:13 PM
Акція "Милосердя"

Доброчинність є найвищим проявом духовності людини. Потрібно змалку вчити дитину доброчинності і милосердю, виховувати в ній потребу допомагати іншим. Закладені з дитячих років, добро, чесність, людяність, милосердя, відповідальність за свою громаду залишаться з людиною на все її життя.

З метою привернення уваги школярів до проблем людей похилого віку, надання підтримки багатодітним сім'ям та переселенцям зі  східних областей України у Рівненській ЗОШ №24 було організовано співпрацю  учнівського самоврядування з Товариством Червоного Хреста м.Рівне.  З 9 по 16 лютого 2015 року у ЗОШ №24 зусиллями центру «Милосердя» було проведено акцію «Турбота».  Мета акції полягає в зборі продуктів харчування, овочів (картопля, буряк, морква, цибуля), одягу, канцтоварів, засобів особистої гігієни. Заступниця голови Рівненської міської організації  Товариства Червоного Хреста України у м.Рівне Валентина Григорівна Гаврильчик  повідомила, що  усі зібрані речі будуть передані переселенцям, які прибули зі східних областей  України (м.Горлівка, м.Луганськ, м.Донецьк, м.Авдіївка, м.Стаханів)

 Найголовніше в цій акції те, що діти не залишилися байдужими до страждань інших. Корисна допомога – це прояв чуйності, доброти та співучасті у долі інших людей.

 

 

Переглядів: 692 | Додав: Olga | Теги: Акція Милосердя | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: