7:30 PM
Осінній вернісаж до дня працівників освіти

 

 Бродить осінь алеями тихо,

                  Жовті коси березам плете,

З вітром пестить гілки обліпихи,

Й павутиння кладе де-не-де…

Відпустила ключі журавлині

Ген за обрій. Сама ж – в манівцях.

Там осіння мелодія лине,

Наче скрипка печалить серця…

Ти прислухайся в тишу діброви!

Кожен звук – то дерев голоси.

Щоб мелодія линула знову

Величальним акордом краси!

   Чарівна осінь танцює осінніми алеями та сторінками вересневого календарика, запрошуючи до святкування чудового свята працівників освіти.

   

Галантний джентльмен Вересень дарує чарівним жінкам букети ароматних хризантем, що океанами розливаються на подвір’ях та в парках.  А наші шановні вчителі, наставники, порадники дарують нам мудрість, знання та доброту.

   

 

           30 вересня 2016 року члени учнівського самоврядування Рівненської ЗОШ №24 за підтримки вчителя музичного мистецтва Гордійчук Ніни Василівни та педагога-організатора Мельник Марини Миколаївни запросили вчителів завітати на осінній вернісаж.

  

 

На сцені панували осінні теплі побажання у поетичних віршах, які декламували учні 2-В класу Сорока Олександра та Веремчук Владислав.

 

             Найщиріші вітання лунали у музичних акордах шкільного ансамблю, який подарував чудові пісні зі словами вдячності любим вчителям. Невтомна, натхнена муза школи, вчитель музичного мистецтва Гордійчук Ніна Василівна створила пісенний пейзаж осіннього свята.

 

Палітру пейзажу доповнили Грошовик Ольга та Швець Юлія з індійським танцем, учні 4-А і 4-Б класу та гумористи Серган Костя, Смаль Юлія та Бугайчук Олександра з гуморескою «Невидимка» про нелегку роботу вчителів.

Учениця 4-Б класу подарувала вчителям вірш-подяку від родини Галицьких.

 

 

 

Осінь – вогнена, незбагнена, примхлива красуня, яка пахне яблуками та дихає холодом, кидається золотом.

 

 

 Шановні вчителі, нехай Ваше життя буде як осінь, багате на усмішки, душевні зустрічі, повагу від ваших учнів, здоров’я  та творчі ідеї, натхнення! Зі святом Вас любі наставники!

 

 

 

Переглядів: 595 | Додав: Філософ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: