1:56 PM
Акція «Діти-дітям»

Найголовнішим у житті кожного з нас є рідні та близькі люди, які намагаються зробити усе можливе, щоб допомогти і підтримати. Будні сповнені різноманітних випробувань і труднощів, які легше долати сім’єю. Та не кожен має таке щастя – власну домівку та теплі материнські обійми з мудрими настановами батька. На жаль, обділених любов’ю діток досить багато. Вони відчувають певну відчуженість, адже хоч вихователі у спеціалізованих закладах дбають про них, та зрівнятися з родинним теплом не можуть.


У грудні 2013 року центром «Милосердя» учнівської Ради Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 та завдяки допомозі громадської організації «Яскраво» (волонтер Славко Обоїста) було проведено благодійну акцію «Діти-дітям» та передано подарунки вихованцям Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату. Усі класні колективи не могли залишитися осторонь цієї проблеми, тому кімната школяра майже на половину заповнилася  зібраними речами. Особливо хочеться відмітити участь в акції батьків учнів ЗОШ№24, адже вони закупили чималу кількість новеньких книжок, іграшок, канцтоварів. В Олександрії за передані під новорічну ялинку подарунки вихованцям щиро подякував заступник директора з виховної роботи. Учні школи-інтернату теж виявили радість від приїзду гостей з Рівного. Хлопчаки, а саме їх зараз навчається більше у гендерному співвідношенні, як дорослі віталися з членами центру «Милосердя».

Пригадуючи принцип бумерангу, добро обов’язково повернеться сторицею. І радісно на душі, адже для створення святкового настрою вихованцям школи-інтернату долучаються і їхні однолітки, які уже в ранньому віці навчаються цінувати родину та виявляти турботу до усіх, хто потребує соціального захисту.

Переглядів: 626 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: