8:55 PM
Зустріч з волонтером Тетяною Петрівною Леус

Байдужість – це параліч душі.

Антон Павлович Чехов

  "Любити і допомагати" – девіз всіх тих, хто не може залишатися осторонь людей, які потребують підтримки та участі. А також – турботи, самовідданості та доброти. Саме ці почуття, що неможливо виховати ніякими інструкціями та законами, притаманні волонтерам. Волонтери – це люди, які серцем покликані до милосердя. Людина з великодушним серцем, яке не знає спокою і болить за долю нашої Батьківщини, жінка, член Національної  музичної всеукраїнської спілки, композитор, пісняр, волонтер.  Все це про тендітну, талановиту, прекрасну  жінку Леус Тетяну Петрівну.

15 лютого 2016 року у Рівненській ЗОШ №24відбулася зустріч з Тетяною Петрівною Леус, яка завітала на запрошення бібліотекаря Давидюк О.Л. та вчителя Захисту Вітчизни Солтиса Ю.В. Тетяна Петрівна є членом благодійного фонду «Руєвит», який активно підтримує наших бійців у зоні АТО.

 Учні 8-11 класів  та класні керівники були враженні виконаними піснями, що не залишили байдужими нікого з присутніх у залі. Шкільний ансамбль під керівництвом Гордійчук Н.В. подарував гості музичний номер, виконавши патріотичну пісню. Тетяна Петрівна передала музею школи фотографії бійців із зони, що  доповнять експозицію, присвячену АТО.

  

Такі люди, як Тетяна Петрівна вкотре підтверджують те, що об’єднавши зусилля і з вірою у серці, ми можемо подолати усі труднощі .

Переглядів: 712 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: