10:00 PM
Зустріч учнів 6-х класів з представниками громадської організації "Жіноча сотня"

Добро, взаємодопомога та підтримка є основними складовими нашого життя. Ці принципи, життєві пріорітети кожен з нас засвоює з дитинства і дотримується впродовж усього життєвого шляху. Іноді здається, що для волонтерства потрібно залучати значні фінансові вкладення, проте насправді все інакше.

03 березня 2016 року у Рівненській ЗОШ №24 відбулася зустріч учнів 6-х класів з представниками горомадської організації "Жіноча сотня". Скиба Ніна Михайлівна провела короткий екскурс у перебіг подій на Майдані, зародження волонтерського руху Євромайдану.  

   

Сліпченко Анна, медик-волонтер продемонструвала учням складові аптечки військових, які перебувають у зоні АТО. Учні дізналися про ізраїльський бинт, розробки медиків на випадок отримання опіків, як очистити воду, аби вона була придатна для споживання, матеріали для зігрівання та охолодження тіла.Кожен міг спробувати накласти шину на руку чи навчитися як правильно діяти у випадку сильної кровотечі, використовуючи ізраїльський бинт. 

Чугуннікова Ольга розповіла про різні способи маскування бійців та бойової техніки у зоні АТО. Спільно з пані Ольгою дівчата спробувала сплести маскувальну сітку. Проте найцікавішим виявилося плетіння маскувального костюму кікімори.

Співпраця з громадською організацією "Жіноча сотня" продовжуватиметься і надалі.Ніна Михайлівна запропонувала провести низку лекцій по наданню першої невідкладної допомоги.

 

Переглядів: 523 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: