4:57 PM
Засідання методичного об'єднання класних керівників

19 лютого 2018 року відбулося засідання методичного об'єднання класних керівників за темою "Формування духовно-патріотичної компетентності в учнівської молоді".

Методичний захід було проведено з використанням інтерактивних вправ, під час яких вчителі ділилися професійним досвідом щодо формуванння духовності та патріотизму в учнів нашої школи. Вчитель фізичного виховання та захисту Вітчизни Ю. В. Солтис продемонстрував особливості власної системи роботи з військово-патріотичного виховання, яку реаліізував на базі нашого закладу.

Молодий спеціаліст К. С. Юхимець розкрила особливості використання ІКТ у забезпеченні духовного, національно-патріотичного виховання.

Вчителька початкових класів В. Ф. Стовба розкрила практичний аспект реалізації змісту та форм виховання національної свідомості та патріотичних почуттів молодших школярів.

Вчитель вищої категорії А.В. Голяр підвела підсумки щодо створення у ЗОШ №24 ефективних педагогічних умов, спрямованих на забезпечення духовного та патріотичного виховання в умовах сучасності. 

 

 

Переглядів: 462 | Додав: Olga | Теги: методична робота | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: