9:33 PM
Загальношкільний конкурс "Таланти школи"

Шкільне життя складається не тільки з уроків та підготовки домашнього навчання. Беззаперечно, що головне отримати знання та відкрити нові горизонти подальшого життя. Однак дуже хочеться урізноманітнити навчальний процес і цікавими, розважальними заходами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

   Традиційним та улюбленим став загальношкільний конкурс «Таланти школи». Учні 1-11 класів продемонстрували свої творчі номери.

 

 

         

       Глядачі з цікавістю прослухали  поезії Т.Шевченка у виконанні учнів початкових та середніх класів. Дівчата вражали сучасними та бальними танцями, заворожуючи кожного присутнього у залі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Зі сльозами на очах слухали поезію «Приснилось матері», про загиблого бійця яку декламував учень 1-Б класу Яровий Кирило.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

   

Енергійні дівчата порадували танцювально -  акробатичним номером та веселий настрій створили учасниці 6-А класу з гумористичним номером про бабу Параску та бабу Палажку.

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Імена переможців буде оголошено на наступному тижні під час загальношкільних лінійок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кожен, хто вийшов на сцену, аби поділитися своїм талантом з глядачами може сміливо називати себе переможцем, незважаючи на місце, яке вказано на грамоті. 

 

 

Переглядів: 544 | Додав: Maritsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: