5:38 PM
Загальношкільні лінійки "Захисникам України присвячується"

Улюблена Богом перлина,

Для всіх українців одна,

Козацька моя Україна

Хлібів золотих сторона.

Негодами лютими бита,

Віками ти йшла до мети.

Тобі в небі зорею світити,

І волю і долю знайти

 

               Українська земля… Земля, полита кров’ю її синів та ворогів, земля, на якій протягом віків точилися трагічні й, водночас, героїчні події. Щира віра нашого народу в Божу допомогу, сповнені сліз молитви до Божої Матері – покровительки всього воїнства українського.

              І наш з вами святий обов’язок – неухильно дотримуватися заповідей предків, берегти здобуте у важкій боротьбі і стати справжніми патріотами молодої держави – України. Розповіді про звитягу учасників АТО золотими літерами закарбують в українську військову історію. Вони – теперішній голос нашого сумління, наша гідність. Вони своїм прикладом показують силу та незламність українського духу.

 

            10 жовтня 2016 року у Рівненській ЗОШ №24 у рамках тижня  національно-патріотичного виховання відбулися загальношкільні лінійки «Захисникам України присвячується».

         Учні вшанували подвиги наших захисників хвилиною мовчання, адже саме їм ми завдячуємо мирним сьогоденням, можливістю ходити до школи та навчатися. Музичним супроводом лінійки були пісні Христини Панасюк.

Слава України! Слава нашим героям!

 

Переглядів: 466 | Додав: Maritsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: