8:58 PM
Загальношкільні лінійки пам'яті Небесної сотні “Герої не вмирають…Просто йдуть..”,

Земну покинувши родину

Вони ідуть в останню путь

За честь, за волю, за Україну

Ідуть, щоб Богу присягнуть.

                        Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей у споконвічно європейській державі.

                    І за цю боротьбу, за нашу за вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них молоді, сильні. Ті, що лише починав жити. І сьогодні ми зібралися для того, щоб пом’янути й вшанувати Небесну сотню. Тих мужніх, незламних українців та їхніх побратимів інших національностей, чиї душі уже на небесах.

         19 лютого 2016 року у Рівненській ЗОШ №24 відбулися загальношкільні лінійки “Герої не вмирають…Просто йдуть..”, присвячені пам’яті Небесної сотні. Члени центру «Інформації» Учнівської ради  школи підготували тематичне відео  про події зими 2013 року, музичним оформленням якого була пісня Павла Табакова «Небесну сотню Господи прийми». Усі присутні вшанували загиблих героїв хвилиною мовчання.  Лінійка закінчилася моливою за Україну, її героїв та тих, чиї серця щоденно вболівають за майбутнє Батьківщини.

Члени центру «Знання» Учнівської ради оформили стенд, присвячений Небесній сотні. Також на стенді було розміщено вірші про героїв Майдану та захисників України.

Пам'ять про їх подвиг має жити у серці кожного українця, адже вони віддали власні життя заради оновленої України.

 

 

 

Переглядів: 496 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: