5:27 PM
Виставка стіннівок, присвячених пам’яті видатного поета і драматурга Вільяма Шекспіра

 

       Його життя нагадує дивну подорож, яка сповнена цікавих та захопливих відкриттів, секретів та пліток. Він був celebrity свого часу, щоразу додаючи приводи для нових здогадів та загадок. Він збагатив англійську мову на 1,700 нових слів, у  його творах мандрівники відкривають нові узбережжя та столиці, однак він сам ніколи не покидав рідної Англії.  Але він – історія, феномен, атлант драматургії, секрет якого бентежить душі та думки впродовж чотирьохсот років. Шекспір – таємниця та гордість Великобританії.

 

 

       

 

 

 

 

 

 

     

 

 

  З 12 – 16 грудня 2016 року проходить Всеукраїнський тиждень англійської мови, у рамках якого вчителі англійської мови Пастушенко С.Є. та Мельник Н.М. підготували спільно з учнями стіннівки, присвяченні життю Вільяма Шекспіра. Під час перерв учні могли переглянути фото та прочитати про життя відомого англійського драматурга.

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

    

 

   

 Учні 6-А класу під керівництвом вчителя англійської мови Огороднік Г.Г. підготували проект «Interesting facts about Shakespeare».

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

Кожен з нас знає Шекспіра і його крилаті вислови, але незважаючи на це, він досі залишається загадкою, яка очікує своєї феєричної розгадки

Переглядів: 435 | Додав: Maritsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: