7:57 PM
Великодний ярмарок "Максе, живи" на підтримку Максима Гаврилюка

             Кожного ранку більшість  з нас мріє  прокинутися і почути гарні новини, усміхнутися сонечку чи посумувати з дощем за вікном, але найголовніше відчути, що серце б"ється в очікуванні нового дня та звершень. У ритмі шаленого та стрімкого щодення ми не встигаємо втілити у життя безліч важливих справ і щоразу обіцяємо собі, що знайдемо час на їх виконання трохи згодом.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Однак життя не запитує, коли у нашому щільному графіку життєвих перегонів буде вільний день,аби звернути увагу на чиєсь життя.

    

Зараз нашої допомоги потребує Гаврилюк Максим, учень ЗОШ №20, який бореться зі страшною хворобою. Здається,що ми безсилі перед страшними цифрами, які є мірилом чийогось життя.

     Проте  об"єднавши зусилля  можемо допомогти і підтримати Максима у його боротьбі із хворобою. 28 квітня  2016 року на Майдані Незалежності відбувся благодійний Великодній ярмарок "Максе, живи!" з метою збору коштів на лікування Максима.

Учні та вчителі Рівненської ЗОШ №24 активно долучилися до ярмарки і спільним зусиллями було зібрано 4, 583 грн. Кожен з нас вірить у те, що Максим знайде у собі сили і зможе побороти хворобу. 

Переглядів: 465 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: