2:55 PM
Тиждень учнівського самоврядування

  

        

     

                             

   

У школі з 26 по 30 листопада 2018 року проходив тиждень учнівського самоврядування. Кожен день "веселкового тижня" відповідав певному кольору.

Розпочався тиждень самоврядування червоним кольором. Голова учнівської ради провела збори старост і голів учнівського самоврядування та ознайомила усіх присутніх із планом проведення тижня, розподілила обов'язки між членами ради.

Вівторок проходив у помаранчевому кольорі та розпочався акцією "Дерево життя". Кожен, хто бажав писав на листочках, у чому вбачає сенс життя.

У середу панував жовтий колір. Девіз середи: "Твори добрі справи". Протягом дня проходили такі заходи:

 акції "Мудрі повчання", "Таємний друг", "Дерево життя". Усі на квіточках писали про свої мрії та прикріплювали їх до дерева. А голови центрів провели конкурс "Міс і містер школи 2018". Переможцями стали Ільїн Матвій та Пяста Єлизавета. А також голова центру "Культури і відпочинку" нагородила найактивніших учасників конкурсів подарунками та грамотами.

"Зелений четвер" проходив під девізом "Пізнай свої можливості і жити вчись по щирості".  Учнівська рада спробувала  себе у ролі вчителів. Шефи молодших класів проводили цікаві та рухливі перерви у початковій школі. А також протягом дня проходив конкурс "Імідж школяра".

П'ятниця розпочалася у синьому кольорі, девіз дня "Знайди свою мету в житті! Не мовчи! Не лінуйся!".

Учнівське самоврядування підготувало святковий концерт "Сузір'я талантів", на якому найактивніші учні,  показали які таланти є у нашій школі. Тут були і пісні, і танці, і гумористичні сценки. Відгуки про концерт заполонили коридори школи, а вдячні діти звернулися до голови учнівської ради із проханням стати членами ради.

Метою цього тижня і концерту було залучити якомога більше дітей до самоврядування, спонукати їх реалізувати свої ідеї та розвивати здібності.

Аналізуючи акцію "Дерево життя" ми зрозуміли, що найважливіше для дітей, батьків, вчителів є здоров'я, мир та злагода в Україні.

 

Переглядів: 341 | Додав: School24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: