5:43 PM
Тиждень початкових класів. Виховний захід "Первоцвіти просять захисту"

11 квітня 2016 року 

День екології

Ось що я хочу, діти, вам сказати

               Сьогодні вчитись будемо

Природу в чистоті тримати

Хто з нею дружить і її оберігає,

Вона йому сторицею віддячить

З 11 по 15 квітня 2016 року у Рівненській ЗОШ №24 насичено, яскраво, весело та пізнавально проходив тиждень початкових класів. Кожен день тижня був присвяченій окремій тематиц з відповідними  виховними заходами та екскурсіями. 

Відкриття тижня відбулося на лінійці, під час якої учні 1-4 класів ознайомилися з переліком запланованих заходів та основними завданнями тижня. 

Виховна година у 2-Б класі "Первоцвіти просять захисту"

Скрізь запахла травами земля,
Буйним цвітом зелень ожива,
Це ж до вас я вийшла у поля.
Я Весна, квітуча, молода...

       Квітка – вершина краси і гармонії життя, саме яскраве і ніжне творіння, яке коли-небудь доводилось спостерігати людству. А вісниками цієї краси, кожну весну нагадуючи нам, який чудовий цей світ, повний світла і барв, є першоцвіти, які ми часто називаємо підсніжниками.

 

 

Це сам білосніжний підсніжник, маленькі фіалки-цикламени, змінюючий свій колір морозник, колюча іглиця; крихкі створіння природи, які змагаться з холодом і сірістю відступаючої зими, дарують нам велику радість споглядання чуда.…

 

      Головна причина їх зникнення – знищення місць, де ці рослини ростуть. Але багато з привабливо квітучих рослин зменшують свою чисельність через пряме знищення їх людиною.

 

Цій важливій темі, охороні первоцвітів і була присвячена виховна година, яка відбувалася 11 квітня 2016 року у 2-Б класі під керівництвом класного керівника Шматко Тамари Василівни. Учні розповідали про веснянні первоцвіти та легенди, пов'язані  з ними, що означають їх назви.

 

 

 

 

Переглядів: 974 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: