3:45 PM
Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху в Рівненській ЗОШ 24 пройшов 17-23 травня 2021 року.

Учасники освітнього процесу взяли участь у різноманітних заходах :пішохідні екскурсії, виготовлення лепбуку, флешмоби, малюнки на асфальті, зустрічі з представниками патрульної поліції, виготовлення плакатів, майстер-класи з виготовлення флікерів, перегляд відеороликів, створення інформаційної газети, конкурс малюнків.
21 травня класні керівники провели єдиний національний урок "Будь помітним на дорозі".

З настанням літа, діти більше часу проводять на вулиці: більше грають, зустрічаються із друзями, катаються на велосипеді, і починають забувати про правила безпечного поводження на дорозі. Через це літо - один із найважчих періодів у транспортному житті міста, і щоб запобігти дитячому дорожньому травматизму, необхідно щоденно нагадувати дітям правила дорожнього руху.

Здобувачі освіти 5-8 класів протягом Тижня безпеки дорожнього руху збагачували знання новою інформацією про дороги і Правила дорожнього руху.

Вчитель Радченя Ю. В. поглиблювала знання дітей про дорогу, перехрестя, дорожню розмітку, елементи дороги та пішохідний перехід. Розвивала вміння і навички свідомо дотримуватися Правил дорожнього руху, щоб уникнути травматизму і нещасних випадків.

     

 

                 

Переглядів: 245 | Додав: taniaprokopchuk2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: